Новини

Анонс. Навчання ігротехніків

Запрошуємо на "Навчання ігротехніків", 8-9 березня 2019 р.

Основна проблема українських компаній полягає у якості комунікації в колективі. Згадайте наради на фірмі, де ви працюєте.
Тут можливі декілька варіантів:
Варіант А. Керівник збирає колектив, роздає вказівки, сварить за помилки і не виконані завдання, хвалить за досягнення, ставить уточнюючі запитання. Це – авторитарний стиль управління, при якому співробітники не можуть вільно висловлювати думки, а лише реагують на репліки керівництва.
Варіант Б. Кожен учасник наради має формальне право вільно висловлюватися. Але люди не говорять всієї правди, щоб «не впасти в немилість». Або сперечаються, намагаючись перекласти відповідальність на інших, чи «продавити» власну точку зору, як єдино вірну.

Обидва варіанти небажані, оскільки не дозволяють чесно поглянути на проблеми, які існують в компанії, конструктивно їх обговорити, почути один одного, і прийняти колективно точні та ефективні рішення.

Існує інший варіант – організувати обговорення таким чином, щоб люди вільно і чесно висловлювали свої думки, спільно формулювали цілі компанії і готові були докладати зусилля для вирішення проблем і постійного покращення роботи. У цьому випадку управління не потребує титанічних зусиль. Адже усе, що роблять працівники, вони роблять з власного бажання і з повним розумінням кінцевої мети.

Такий фантастичний результат досягається за допомогою проведення інтелектуальної гри замість класичної наради. Один раз спробувавши гру, ви не погодитеся повернутися до нудних засідань, на яких персонал «залипає в смартфонах». Як не погодитеся пересісти з Мерседеса на «копійку», хоча б раз оцінивши різницю у комфорті і швидкості.

Інтелектуальні ігри проводяться за унікальною методологією, якою володіють спеціально підготовлені фахівці – ігротехніки. Саме вони організовують спілкування так, щоб думка кожного була почута і врахована, щоб люди від недовіри і суперництва перейшли до співпраці і колегіальності.
Підготувати такого фахівця з числа власних працівників ви можете 8 – 9 березня на тренінгу «Навчання ігротехніків», яке проведе лідер школи управління «Єдність» Анатолій Жуковський.

Вартість дводенного навчання становить 1000 гривень. Кращим випускникам ми запропонуємо участь в іграх, які організовує школа управління «Єдність» для закріплення отриманих знань на практиці.

Реєструйтеся для участі у навчанні за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI28UpDftQoQXxTT393goLkwN3_zOBsKKirsH-X6ekZm3sUQ/viewform

Для уточення інформації телефонуйте – (097) 146 – 12 - 97